1. kantoorartikelen
  2. SIGNA SC40 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem

SIGNA SC40 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem

5/5

Met SIGNA SC40 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA SC40 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA SC40 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 76 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA SC40 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem

De SIGNA SC40 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem is een innovatieve oplossing voor het organiseren van uw kantoorruimte. Deze rolcontainer is vervaardigd van hoogwaardig esdoornhout, wat niet alleen zorgt voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en stevigheid. Met 2 ruime lades biedt deze rolcontainer voldoende opbergruimte voor al uw kantoorbenodigdheden. Of het nu gaat om documenten, kantoorartikelen of persoonlijke spullen, u kunt ze allemaal veilig opbergen in deze rolcontainer. Daarnaast is de rolcontainer voorzien van een ophangsysteem, waardoor u hem eenvoudig aan de muur kunt bevestigen. Dit bespaart niet alleen ruimte, maar zorgt er ook voor dat de rolcontainer stevig en stabiel blijft staan. Een ander handig kenmerk van deze rolcontainer is de centrale vergrendeling. Hiermee kunt u de rolcontainer met slechts één handeling volledig afsluiten, waardoor uw waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen. Bovendien is de rolcontainer uitgerust met een penlade, waarin u gemakkelijk uw schrijfgerei kunt opbergen. De afmetingen van de rolcontainer zijn 42,8 x 80 x 72-76 cm, waardoor hij perfect past in elke kantooromgeving. Met de eenvoudige montage kunt u snel en zonder gedoe genieten van de voordelen van deze praktische en stijlvolle rolcontainer.

Veelgestelde vragen over SIGNA SC40 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem

SIGNA SC40 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 76 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA SC40 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA SC40 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

SIGNA SC40 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA SC40 BS Rolcontainer Esdoorn Hout met ophangsysteem bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten