1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad

Praktische standcontainer met 3 of 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad. Deze praktische standcontainer is de ideale oplossing voor het georganiseerd houden van al je spullen. Met meerdere lades en compartimenten biedt deze container voldoende ruimte om al je papierwerk, kantooraccessoires en persoonlijke eigendommen netjes op te bergen. Met deze standcontainer heb je alles binnen handbereik en blijft het toch geordend. Het ontwerp van deze container is gericht op functionaliteit en gebruiksgemak. Dankzij de wieltjes aan de onderkant is het eenvoudig om de container te verplaatsen naar de gewenste locatie. Je kunt hem gemakkelijk naast je bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep). Het heeft 2 normale lades en 1 lade voor hangmappen, allemaal voorzien van handige telescoopgeleiding. Daarnaast is de container uitgerust met een cilindersluiting, inclusief 2 sleutels voor extra veiligheid. De romp en het topblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de container kunt aanpassen aan je interieur. Bovendien is deze standcontainer solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Als optie kun je ook een kunststof pennenbak toevoegen. Let op.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten