1. kantoorartikelen
  2. Dallas kommode 4 laden donker gebeitst eiken decor

Dallas kommode 4 laden donker gebeitst eiken decor

5/5

Met Dallas kommode 4 laden donker gebeitst eiken decor zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Dallas kommode 4 laden donker gebeitst eiken decor heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Dallas kommode 4 laden donker gebeitst eiken decor

Merk

Tvilum

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 69 cm

Breedte: 81 cm

Diepte 41 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Dallas kommode 4 laden donker gebeitst eiken decor

"Dallas kommode 4 laden is een prachtig meubelstuk met een donker gebeitst eiken decor. Het biedt niet alleen een aangenaam comfort, maar is ook gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een stijlvol en mooi design. Dit meubelstuk is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar kwaliteit en betaalbaarheid. Met de Dallas kommode 4 laden kun je je eigen persoonlijke stijl creëren. Je kunt het combineren met kleinmeubels of een paar mooie woonaccessoires om een unieke en trendy uitstraling aan je interieur te geven. Dit meubelstuk voldoet aan de nieuwste woontrends die je in tijdschriften en magazines ziet. Bij ons vind je niet alleen praktische en comfortabele meubels, maar ook unieke designs die je interieur een bijzondere uitstraling geven. Investeer in dit prachtige meubelstuk en geniet van een stijlvolle en comfortabele woonomgeving.".

Veelgestelde vragen over Dallas kommode 4 laden donker gebeitst eiken decor

Dallas kommode 4 laden donker gebeitst eiken decor kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 69 cm
  • Breedte 81 cm
  • Diepte 41 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van .

Dallas kommode 4 laden donker gebeitst eiken decor komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Dallas kommode 4 laden donker gebeitst eiken decor is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

Dallas kommode 4 laden donker gebeitst eiken decor is op de markt gebracht door Tvilum. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Dallas kommode 4 laden donker gebeitst eiken decor bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten