1. kantoorartikelen
  2. RENEW Drawer (5) Chest 53x33x89

RENEW Drawer (5) Chest 53x33x89

5/5

Met RENEW Drawer (5) Chest 53x33x89 zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met RENEW Drawer (5) Chest 53x33x89 heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties RENEW Drawer (5) Chest 53x33x89

Merk

Renew

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 89 cm

Breedte: 53 cm

Diepte 33 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van RENEW Drawer (5) Chest 53x33x89

De RENEW ladenkast is niet zomaar een meubelstuk, het is een manier om jouw huis een eigen identiteit te geven. Met zijn moderne kleuren en verschillende afwerkingen, biedt RENEW eindeloze mogelijkheden voor een persoonlijke styling. Of je nu houdt van strakke lijnen of juist ruwe texturen, met of zonder decoraties, deze ladenkast past perfect bij jouw smaak en stijl. Wat deze kast echt bijzonder maakt, is het verhaal erachter. Elk meubelstuk heeft zijn eigen verhaal, van de herkomst tot de mensen die het met zorg hebben gemaakt. Daarnaast zijn alleen de beste materialen gebruikt om ervoor te zorgen dat de kast van hoge kwaliteit is en lang meegaat. Met zijn afmetingen van 53 x 33 x 89 cm (h), past de RENEW ladenkast perfect in elke ruimte en biedt het voldoende opbergruimte voor al jouw spullen. Geef jouw huis een unieke uitstraling met de RENEW ladenkast. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een plek die echt van jou is. Of je nu een minimalistische stijl hebt of juist van een meer eclectische look houdt, deze ladenkast past bij elke interieurstijl. Personaliseer jouw huis met de RENEW ladenkast en maak het een plek waar je echt thuis kunt komen.

Veelgestelde vragen over RENEW Drawer (5) Chest 53x33x89

RENEW Drawer (5) Chest 53x33x89 kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 89 cm
  • Breedte 53 cm
  • Diepte 33 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van .

RENEW Drawer (5) Chest 53x33x89 komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

RENEW Drawer (5) Chest 53x33x89 is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: .

RENEW Drawer (5) Chest 53x33x89 is op de markt gebracht door Renew. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt RENEW Drawer (5) Chest 53x33x89 bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten