1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs

Deze praktische standcontainer met 4 lades is een must-have voor een georganiseerde en opgeruimde werkplek. Of je nu papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen wilt opbergen, deze container biedt voldoende ruimte om alles netjes te houden. Met meerdere lades en compartimenten kun je al je spullen binnen handbereik houden, zonder dat het een rommeltje wordt. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Plaats hem gemakkelijk bij je bureau of gebruik hem in een andere ruimte, afhankelijk van jouw behoeften. De ladecontainer kan worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Deze praktische standcontainer wordt geleverd met 3 normale laden en 1 lade speciaal voor hangmappen. Elke lade is voorzien van handige telescoopgeleiding, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Bovendien is de container uitgerust met een cilindersluiting, inclusief 2 sleutels, om je waardevolle bezittingen veilig te bewaren. Het topblad van de container is lichtgrijs, terwijl de romp en het topblad verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Deze standcontainer is solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken,.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten