1. kantoorartikelen
  2. Jutzler Plank met 3 Grote Binnenschuifladen

Jutzler Plank met 3 Grote Binnenschuifladen

5/5

Met Jutzler Plank met 3 Grote Binnenschuifladen zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Jutzler Plank met 3 Grote Binnenschuifladen heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Jutzler Plank met 3 Grote Binnenschuifladen

Merk

Jutzler

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 50.40 cm

Breedte: 98.70 cm

Diepte 53 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Jutzler Plank met 3 Grote Binnenschuifladen

Met de Jutzler Plank met 3 Grote Binnenschuifladen kun je jouw eigen op maat gemaakte kledingkast creëren. Deze handige plank met lades is perfect om je spullen netjes georganiseerd te houden. Het element is vervaardigd van hoogwaardig melamine gecoat hout, wat zorgt voor een duurzaam en stijlvol ontwerp. De plank is voorzien van drie grote binnenschuifladen, die gemakkelijk kunnen worden geopend en gesloten. Met een draagkracht van 10 kg per lade biedt deze plank voldoende ruimte voor het opbergen van kleding, accessoires of andere persoonlijke bezittingen. De lades zijn stevig en stabiel, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je spullen veilig zijn opgeborgen. Voeg deze Jutzler Plank met 3 Grote Binnenschuifladen toe aan je op maat gemaakte kledingkast en geniet van een georganiseerde en stijlvolle ruimte.

Veelgestelde vragen over Jutzler Plank met 3 Grote Binnenschuifladen

Jutzler Plank met 3 Grote Binnenschuifladen kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 50.40 cm
  • Breedte 98.70 cm
  • Diepte 53 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van .

Jutzler Plank met 3 Grote Binnenschuifladen komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Jutzler Plank met 3 Grote Binnenschuifladen is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Jutzler Plank met 3 Grote Binnenschuifladen is op de markt gebracht door Jutzler. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Jutzler Plank met 3 Grote Binnenschuifladen bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten