1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn

Deze praktische standcontainer met 4 lades is de perfecte oplossing om je spullen georganiseerd en netjes te houden. Of je nu documenten, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen wilt opbergen, deze container biedt voldoende ruimte en compartimenten om alles binnen handbereik te hebben. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar waar je hem nodig hebt. Of je nu je bureau wilt verrijken met deze container of hem in een andere ruimte wilt gebruiken, het kan allemaal! Deze ladecontainer kan eenvoudig worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep). De container is uitgerust met 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en kunnen worden afgesloten met de meegeleverde cilindersluiting en 2 sleutels. De afmetingen van de container zijn 75 x 46 x 60/80 cm en het is mogelijk om de romp en het topblad in verschillende kleuren te bestellen. Het meubelstuk is stevig, slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. Als extra optie kun je ook een kunststof pennenbak toevoegen. De standcontainer wordt ongemonteerd geleverd, maar met de bijgevoegde instructies is het eenvoudig in elkaar te zetten.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten