1. kantoorartikelen
  2. Nada nachtkastje 2 laden Hickory decor

Nada nachtkastje 2 laden Hickory decor

5/5

Met Nada nachtkastje 2 laden Hickory decor zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Nada nachtkastje 2 laden Hickory decor heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Nada nachtkastje 2 laden Hickory decor

Merk

Tvilum

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 50 cm

Breedte: 41 cm

Diepte 50 cm

Kleur

Hickory

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Nada nachtkastje 2 laden Hickory decor

Nada nachtkastje 2 laden Hickory decor is een absolute must-have voor je slaapkamer. Dit nachtkastje is niet alleen functioneel, maar ook een prachtig decoratief stuk dat je interieur naar een hoger niveau tilt. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een comfortabel en aangenaam gevoel. Met de twee ruime laden van dit nachtkastje kun je al je persoonlijke spullen netjes opbergen. Of het nu gaat om je favoriete boek, je bril of je telefoon, alles heeft zijn eigen plekje in dit handige nachtkastje. Bovendien is het hickory decor een echte eyecatcher in elke slaapkamer. De warme houttint voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je interieur. Dit nachtkastje biedt niet alleen functionaliteit en stijl, maar ook een betaalbare prijs. Bij ons krijg je waar voor je geld en kun je je eigen persoonlijke stijl creëren. Combineer dit nachtkastje met andere kleinmeubels of voeg een paar mooie woonaccessoires toe om je slaapkamer helemaal af te maken. Bij ons vind je de nieuwste woningtrends, rechtstreeks uit de magazines. Onze meubels zijn uniek, praktisch en comfortabel, elk met zijn eigen prachtige en aparte design. Investeer in dit Nada nachtkastje en geniet van een slaapkamer die zowel functioneel als stijlvol is.

Veelgestelde vragen over Nada nachtkastje 2 laden Hickory decor

Nada nachtkastje 2 laden Hickory decor kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 50 cm
  • Breedte 41 cm
  • Diepte 50 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van .

Nada nachtkastje 2 laden Hickory decor komt standaard in het Hickory. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Nada nachtkastje 2 laden Hickory decor is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

Nada nachtkastje 2 laden Hickory decor is op de markt gebracht door Tvilum. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Nada nachtkastje 2 laden Hickory decor bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten