1. kantoorartikelen
  2. Segenn's Elepsa Ladeblok bureau Ladeblok ladeblok op wieltjes - 52 x 39 x 60 cm

Segenn's Elepsa Ladeblok bureau Ladeblok ladeblok op wieltjes - 52 x 39 x 60 cm

5/5

Met Segenn's Elepsa Ladeblok bureau Ladeblok ladeblok op wieltjes - 52 x 39 x 60 cm zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Segenn's Elepsa Ladeblok bureau Ladeblok ladeblok op wieltjes - 52 x 39 x 60 cm heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Segenn's Elepsa Ladeblok bureau Ladeblok ladeblok op wieltjes - 52 x 39 x 60 cm

Merk

Segenn

Gewicht

18.70 kg

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 52 cm

Diepte 39 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Schuifdeur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Segenn's Elepsa Ladeblok bureau Ladeblok ladeblok op wieltjes - 52 x 39 x 60 cm

Segenn's Elepsa Ladeblok is de perfecte toevoeging aan jouw werkplek. Dit ladeblok is niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog eens prachtig uit! Met zijn moderne design en strakke lijnen voegt hij een stijlvolle touch toe aan elke ruimte. Met afmetingen van 52 x 39 x 60 cm biedt dit ladeblok voldoende ruimte om al jouw spullen georganiseerd op te bergen. De vier lades zijn ruim genoeg voor documenten, kantoorbenodigdheden en persoonlijke items. Bovendien is het ladeblok uitgerust met wieltjes, waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen naar de gewenste plek. Wat dit ladeblok echt uniek maakt, is het ingebouwde slot. Hiermee kun je jouw waardevolle spullen veilig opbergen en hoef je je geen zorgen te maken over ongeautoriseerde toegang. Of je nu thuis werkt of op kantoor, dit ladeblok biedt de perfecte oplossing voor een opgeruimde en georganiseerde werkplek. Kies voor functionaliteit en stijl met Segenn's Elepsa Ladeblok op wieltjes. Dit ladeblok is niet alleen een praktische opbergoplossing, maar ook een eyecatcher in elke ruimte. Bestel vandaag nog en geniet van een georganiseerde en mooie werkplek!

Veelgestelde vragen over Segenn's Elepsa Ladeblok bureau Ladeblok ladeblok op wieltjes - 52 x 39 x 60 cm

Segenn's Elepsa Ladeblok bureau Ladeblok ladeblok op wieltjes - 52 x 39 x 60 cm kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60 cm
  • Breedte 52 cm
  • Diepte 39 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 18.70 kg.

Segenn's Elepsa Ladeblok bureau Ladeblok ladeblok op wieltjes - 52 x 39 x 60 cm komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Segenn's Elepsa Ladeblok bureau Ladeblok ladeblok op wieltjes - 52 x 39 x 60 cm is een Ladeblok en heeft als deur type: Schuifdeur. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Segenn's Elepsa Ladeblok bureau Ladeblok ladeblok op wieltjes - 52 x 39 x 60 cm is op de markt gebracht door Segenn. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Segenn's Elepsa Ladeblok bureau Ladeblok ladeblok op wieltjes - 52 x 39 x 60 cm bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten