1. kantoorartikelen
  2. Rolcontainer Ladenkastje: Hoogglans

Rolcontainer Ladenkastje: Hoogglans

5/5

Met Rolcontainer Ladenkastje: Hoogglans zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Rolcontainer Ladenkastje: Hoogglans heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Rolcontainer Ladenkastje: Hoogglans

Merk

interieurs online

Gewicht

0.02 kg

Afmetingen

Hoogte: 63 cm

Breedte: 45 cm

Diepte 40 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Rolcontainer Ladenkastje: Hoogglans

Dit Rolcontainer Ladenkastje: Hoogglans is de perfecte aanvulling op uw kantoorinrichting. Met zijn geavanceerde ontwerp combineert het functionaliteit met een moderne uitstraling. De hoogglans afwerking geeft het ladenkastje een decoratief uiterlijk, waardoor het een echte eyecatcher is in elke werkruimte. Met drie grote laden biedt dit kastje voldoende opbergruimte voor al uw kantoorbenodigdheden. Of het nu gaat om documenten, schrijfwaren of andere accessoires, alles kan netjes en georganiseerd worden opgeborgen. De lichtlopende wielen zorgen voor maximale bewegingsvrijheid, waardoor u het ladenkastje eenvoudig kunt verplaatsen naar de gewenste locatie in uw kantoor. Naast zijn functionaliteit en stijlvolle uitstraling, is dit ladenkastje ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Het is gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen dagelijks gebruik en langdurige slijtage. Met zijn tijdloze ontwerp is dit Rolcontainer Ladenkastje: Hoogglans niet alleen een praktische oplossing voor uw kantooropslag, maar ook een investering voor de lange termijn.

Veelgestelde vragen over Rolcontainer Ladenkastje: Hoogglans

Rolcontainer Ladenkastje: Hoogglans kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 63 cm
  • Breedte 45 cm
  • Diepte 40 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0.02 kg.

Rolcontainer Ladenkastje: Hoogglans komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Rolcontainer Ladenkastje: Hoogglans is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Rolcontainer Ladenkastje: Hoogglans is op de markt gebracht door interieurs online. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Rolcontainer Ladenkastje: Hoogglans bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten