1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok Gabi hoogglans oude eik

Ladeblok Gabi hoogglans oude eik

5/5

Met Ladeblok Gabi hoogglans oude eik zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok Gabi hoogglans oude eik heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok Gabi hoogglans oude eik

Merk

FMD

Gewicht

28.19 kg

Afmetingen

Hoogte: 66 cm

Breedte: 50 cm

Diepte 48 cm

Kleur

Bruin, Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok Gabi hoogglans oude eik

Ladeblok Gabi is een multifunctioneel meubelstuk dat zowel stijl als functionaliteit toevoegt aan elke ruimte. Met zijn moderne ontwerp en hoogglans witte afwerking in combinatie met de warme uitstraling van oude eiken accenten, is dit ladeblok een tijdloze toevoeging aan elk interieur. Het ladeblok is uitgerust met vier ruime lades, die voldoende opbergruimte bieden voor al je persoonlijke bezittingen, documenten of kantoorbenodigdheden. Of je het nu gebruikt in je thuiskantoor, slaapkamer of woonkamer, Gabi is de perfecte oplossing om je spullen netjes georganiseerd te houden en tegelijkertijd een vleugje elegantie aan je ruimte toe te voegen. Dankzij de handige wieltjes aan de onderkant van het ladeblok is het gemakkelijk om het meubelstuk te verplaatsen naar een andere plek in de kamer. Of je nu van gedachten verandert over de indeling van je interieur of gewoon wat frisse lucht wilt in je werkruimte, Gabi biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Kies voor functionaliteit en stijl met het Ladeblok Gabi - hoogglans wit/oude eik en geniet van een georganiseerde en elegante ruimte.

Veelgestelde vragen over Ladeblok Gabi hoogglans oude eik

Ladeblok Gabi hoogglans oude eik kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 66 cm
  • Breedte 50 cm
  • Diepte 48 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 28.19 kg.

Ladeblok Gabi hoogglans oude eik komt standaard in het Bruin, Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok Gabi hoogglans oude eik is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok Gabi hoogglans oude eik is op de markt gebracht door FMD. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok Gabi hoogglans oude eik bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten