1. kantoorartikelen
  2. Exacompta Ladenblok Modulo

Exacompta Ladenblok Modulo

5/5

Met Exacompta Ladenblok Modulo zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Exacompta Ladenblok Modulo heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Exacompta Ladenblok Modulo

Merk

Exacompta

Gewicht

3.91 kg

Afmetingen

Hoogte: 32 cm

Breedte: 35 cm

Diepte 35 cm

Kleur

Wit, Zwart

Open of dichte kast

Nee

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Exacompta Ladenblok Modulo

De Exacompta Ladenblok Modulo is een elegante en functionele opbergoplossing voor ft A4-papier. Met een afmeting van 35 x 28,8 x 32 cm (l x b x h), past dit ladenblok perfect op elk bureau of in elke kast. Het is uitgerust met 3 gesloten lades, elk voorzien van een veiligheidsstop om te voorkomen dat ze per ongeluk openvallen. Dit ladenblok is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het heeft een handig handvat aan de bovenkant, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is. Bovendien is elke lade voorzien van een etiketdrager, zodat je de inhoud gemakkelijk kunt organiseren en terugvinden. Of het nu gaat om documenten, kantoorbenodigdheden of persoonlijke spullen, dit klassementsysteem biedt voldoende ruimte en opbergmogelijkheden. Bij de Exacompta Ladenblok Modulo wordt montagemateriaal meegeleverd, zodat je het ladenblok eenvoudig kunt monteren. Kies voor deze praktische en stijlvolle opbergoplossing om je bureau georganiseerd te houden en je documenten en benodigdheden binnen handbereik te hebben.

Veelgestelde vragen over Exacompta Ladenblok Modulo

Exacompta Ladenblok Modulo kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 32 cm
  • Breedte 35 cm
  • Diepte 35 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 3.91 kg.

Exacompta Ladenblok Modulo komt standaard in het Wit, Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Exacompta Ladenblok Modulo is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Nee en heeft wielen: .

Exacompta Ladenblok Modulo is op de markt gebracht door Exacompta. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Exacompta Ladenblok Modulo bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten