1. kantoorartikelen
  2. Segenn's Ladeblok ladeblok bureau Archiefkast Kantoorkast met Sastors en Slot voor documenten in A4 legal en letter

Segenn's Ladeblok ladeblok bureau Archiefkast Kantoorkast met Sastors en Slot voor documenten in A4 legal en letter

5/5

Met Segenn's Ladeblok ladeblok bureau Archiefkast Kantoorkast met Sastors en Slot voor documenten in A4 legal en letter zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Segenn's Ladeblok ladeblok bureau Archiefkast Kantoorkast met Sastors en Slot voor documenten in A4 legal en letter heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Segenn's Ladeblok ladeblok bureau Archiefkast Kantoorkast met Sastors en Slot voor documenten in A4 legal en letter

Merk

Segenn

Gewicht

17.20 kg

Afmetingen

Hoogte: 59.20 cm

Breedte: 30 cm

Diepte 46 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Segenn's Ladeblok ladeblok bureau Archiefkast Kantoorkast met Sastors en Slot voor documenten in A4 legal en letter

Raak nooit meer verdwaald in een zee van papierwerk met Segenn's Ladeblok ladeblok bureau Archiefkast Kantoorkast. Dit veelzijdige meubelstuk (30 x 46 x 59,2 cm) biedt de perfecte oplossing voor een rommelig kantoor. Met zijn compacte formaat neemt het weinig ruimte in beslag, maar biedt het toch voldoende opbergruimte om al je documenten georganiseerd te houden. Deze ladekast is ontworpen met 3 lades waarin je bestanden van verschillende formaten kunt opbergen. Of je nu werkt met A4, letter- of legal formaat, dit ladeblok kan alles aan. De lades glijden soepel en geruisloos open en zijn voorzien van handige Sastors, waardoor je altijd gemakkelijk toegang hebt tot je belangrijke documenten. Bovendien is dit ladeblok uitgerust met een veilig slot, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de vertrouwelijkheid van je informatie. Dankzij het strakke en moderne ontwerp past dit ladeblok perfect in elke kantooromgeving. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en stevigheid garandeert. Met Segenn's Ladeblok ladeblok bureau Archiefkast Kantoorkast heb je alles wat je nodig hebt om je kantoor netjes en georganiseerd te houden, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Veelgestelde vragen over Segenn's Ladeblok ladeblok bureau Archiefkast Kantoorkast met Sastors en Slot voor documenten in A4 legal en letter

Segenn's Ladeblok ladeblok bureau Archiefkast Kantoorkast met Sastors en Slot voor documenten in A4 legal en letter kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59.20 cm
  • Breedte 30 cm
  • Diepte 46 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 17.20 kg.

Segenn's Ladeblok ladeblok bureau Archiefkast Kantoorkast met Sastors en Slot voor documenten in A4 legal en letter komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Segenn's Ladeblok ladeblok bureau Archiefkast Kantoorkast met Sastors en Slot voor documenten in A4 legal en letter is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Segenn's Ladeblok ladeblok bureau Archiefkast Kantoorkast met Sastors en Slot voor documenten in A4 legal en letter is op de markt gebracht door Segenn. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Segenn's Ladeblok ladeblok bureau Archiefkast Kantoorkast met Sastors en Slot voor documenten in A4 legal en letter bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten