1. kantoorartikelen
  2. Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades B

Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades B

5/5

Met Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades B zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades B heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades B

Merk

Relaxdays

Gewicht

10.25 kg

Afmetingen

Hoogte: 100 cm

Breedte: 58 cm

Diepte 31.50 cm

Kleur

Bruin, Beige

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades B

De Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast is een veelzijdig opbergmeubel dat perfect past in elke ruimte. Of je nu op zoek bent naar een smalle en hoge kast of een lage en brede kast, deze ladekasten bieden altijd een passende oplossing. De mogelijkheden zijn eindeloos! Gebruik deze ladekast bijvoorbeeld als stijlvol nachtkastje in de slaapkamer, waar je gemakkelijk je kleding en boeken kunt opbergen. Ook in de badkamer is hij ideaal voor het opbergen van handdoeken en toiletartikelen. En in de gang komt de ladekast goed van pas voor het organiseren van mutsen, sjaals en sleutels. Het unieke design van deze ladekasten maakt ze een echte eyecatcher in jouw interieur. De lades zijn voorzien van verschillende kleurtinten, waardoor ze perfect passen bij de stijl van jouw woning. Deze ladekasten combineren elegantie met functionaliteit, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan elke ruimte. Kies voor de Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast en geniet van een opgeruimde en stijlvolle leefomgeving!

Veelgestelde vragen over Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades B

Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades B kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 100 cm
  • Breedte 58 cm
  • Diepte 31.50 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 10.25 kg.

Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades B komt standaard in het Bruin, Beige. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades B is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades B is op de markt gebracht door Relaxdays. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades B bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten