1. kantoorartikelen
  2. Petra kommode 4 laden decor eikenstructuur en hoogglans

Petra kommode 4 laden decor eikenstructuur en hoogglans

5/5

Met Petra kommode 4 laden decor eikenstructuur en hoogglans zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Petra kommode 4 laden decor eikenstructuur en hoogglans heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Petra kommode 4 laden decor eikenstructuur en hoogglans

Merk

Tvilum

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 82 cm

Breedte: 70 cm

Diepte 41 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Petra kommode 4 laden decor eikenstructuur en hoogglans

Petra kommode 4 laden decor eikenstructuur en hoogglans is een prachtig meubelstuk dat zowel stijlvol als functioneel is. Met zijn vier ruime laden biedt deze commode voldoende opbergruimte voor al je spullen. Het decor in eikenstructuur geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan je interieur, terwijl de witte hoogglansafwerking een moderne en luxueuze touch toevoegt. Deze commode is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Het meubel is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook zeer comfortabel in gebruik. Je kunt het gebruiken als een dressoir in de slaapkamer, een opbergmeubel in de woonkamer of zelfs als een functioneel accentstuk in de hal. Met de Petra kommode 4 laden decor eikenstructuur en hoogglans kun je je eigen persoonlijke stijl creëren. Combineer het met kleinmeubels of voeg een paar mooie woonaccessoires toe om een unieke en gezellige sfeer te creëren. Deze commode is ontworpen volgens de nieuwste woontrends die je normaal gesproken alleen in tijdschriften en magazines ziet. Bij ons vind je meubels die zowel praktisch als comfortabel zijn, elk met hun eigen prachtige en unieke design. Ontdek de schoonheid en functionaliteit van de Petra kommode 4 laden decor eikenstructuur en hoogglans en geef je interieur een opfrisbeurt.

Veelgestelde vragen over Petra kommode 4 laden decor eikenstructuur en hoogglans

Petra kommode 4 laden decor eikenstructuur en hoogglans kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 82 cm
  • Breedte 70 cm
  • Diepte 41 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van .

Petra kommode 4 laden decor eikenstructuur en hoogglans komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Petra kommode 4 laden decor eikenstructuur en hoogglans is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

Petra kommode 4 laden decor eikenstructuur en hoogglans is op de markt gebracht door Tvilum. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Petra kommode 4 laden decor eikenstructuur en hoogglans bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten