1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok Ivory

Ladeblok Ivory

5/5

Met Ladeblok Ivory zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok Ivory heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok Ivory

Merk

Merkloos

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 55 cm

Breedte: 41 cm

Diepte 51 cm

Kleur

Zand/Walnoot

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok Ivory

Dit elegante Ladeblok Ivory is de perfecte aanvulling op jouw kantoorinrichting. Met zijn drie ruime laden en een afsluitbare bovenste lade biedt het voldoende opbergruimte voor al jouw kantoorartikelen. De warme uitstraling van dit ladeblok past naadloos bij de andere meubels uit deze serie, waardoor je direct een huiselijk gevoel krijgt op je werkplek. Dankzij de hoogwaardige Duitse kwaliteit ben je verzekerd van duurzame meubels waar je jarenlang plezier van zult hebben. De laden en deuren sluiten geruisloos, zodat je ongestoord kunt werken. Daarnaast is het ladeblok afgewerkt met een sterke melamine en ABS-kantafwerking, waardoor het bestand is tegen dagelijkse slijtage en gemakkelijk schoon te maken is. Combineer dit ladeblok met andere meubels uit dezelfde serie om je kantoor in één keer goed in te richten. Creëer een harmonieuze en functionele werkruimte waar je met plezier aan de slag kunt gaan. Met het Ladeblok Ivory geniet je niet alleen van een opgeruimde werkplek, maar ook van stijlvolle en kwalitatieve meubels.

Veelgestelde vragen over Ladeblok Ivory

Ladeblok Ivory kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 55 cm
  • Breedte 41 cm
  • Diepte 51 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van .

Ladeblok Ivory komt standaard in het Zand/Walnoot. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok Ivory is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok Ivory is op de markt gebracht door Merkloos. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok Ivory bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten