1. kantoorartikelen
  2. Ladekast Rolcontainer archiefkast met 3 laden

Ladekast Rolcontainer archiefkast met 3 laden

5/5

Met Ladekast Rolcontainer archiefkast met 3 laden zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladekast Rolcontainer archiefkast met 3 laden heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladekast Rolcontainer archiefkast met 3 laden

Merk

Kantoormeubel Specialist

Gewicht

16 kg

Afmetingen

Hoogte: 49.30 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 45 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Schuifdeur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladekast Rolcontainer archiefkast met 3 laden

De ladekast rolcontainer archiefkast met 3 laden is een absolute must-have voor elke werkruimte. Deze robuuste en praktische opbergoplossing biedt voldoende ruimte voor al uw documenten, briefpapier en persoonlijke voorwerpen. Of het nu gaat om belangrijke papieren, kantoorbenodigdheden of waardevolle spullen, deze rolcontainer zorgt ervoor dat alles een georganiseerde plek heeft. Elke lade van deze rolcontainer kan maar liefst 15 kg dragen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw zware documenten veilig opgeborgen kunnen worden. Daarnaast zorgen de volledig uittrekbare geleiders ervoor dat het openen en sluiten van de lades soepel en comfortabel verloopt. U zult nooit meer gefrustreerd raken door vastzittende lades! De stalen constructie van deze archiefkast zorgt ervoor dat deze duurzaam en stevig is, waardoor u er vele jaren gebruik van kunt maken. De kast is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol met zijn strakke en moderne ontwerp. Deze ladekast rolcontainer archiefkast met 3 laden is de perfecte aanvulling op elke kantoorinrichting en zal zeker indruk maken op uw collega's en klanten.

Veelgestelde vragen over Ladekast Rolcontainer archiefkast met 3 laden

Ladekast Rolcontainer archiefkast met 3 laden kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 49.30 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 45 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 16 kg.

Ladekast Rolcontainer archiefkast met 3 laden komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladekast Rolcontainer archiefkast met 3 laden is een Ladeblok en heeft als deur type: Schuifdeur. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladekast Rolcontainer archiefkast met 3 laden is op de markt gebracht door Kantoormeubel Specialist. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladekast Rolcontainer archiefkast met 3 laden bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten