1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad

Deze praktische standcontainer met 4 diepe laden van 60 cm in de kleur Aluminium (RAL9006) is een geweldige oplossing om je spullen georganiseerd en netjes te houden. Of je nu papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen hebt, deze container biedt voldoende ruimte om alles binnen handbereik te houden. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Of het nu naast je bureau is of in een andere ruimte, je kunt de container aanpassen aan jouw behoeften. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Het beschikt over 2 normale laden en 1 lade speciaal voor hangmappen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en kunnen worden vergrendeld met een cilinderslot, inclusief 2 sleutels. Daarnaast is een kunststof pennenbak als optie beschikbaar. De afmetingen van deze standcontainer zijn 75 cm in hoogte, 46 cm in breedte en 60 cm of 80 cm in diepte. Je kunt de romp en het topblad in verschillende kleuren bestellen, waardoor je de container kunt aanpassen aan je interieur. Het materiaal is solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Let op: de meubelen worden ongemonteerd geleverd.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten