1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok 3 laden met pennenlade bladkleur Havanna framekleur Licht (Ral 7035)

Ladeblok 3 laden met pennenlade bladkleur Havanna framekleur Licht (Ral 7035)

5/5

Met Ladeblok 3 laden met pennenlade bladkleur Havanna framekleur Licht (Ral 7035) zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok 3 laden met pennenlade bladkleur Havanna framekleur Licht (Ral 7035) heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok 3 laden met pennenlade bladkleur Havanna framekleur Licht (Ral 7035)

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 61 cm

Breedte: 42 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Licht grijs (Ral 7035) | Havanna

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok 3 laden met pennenlade bladkleur Havanna framekleur Licht (Ral 7035)

Het Ladeblok 3 laden met pennenlade is een praktische toevoeging aan elke werkruimte. Met een diepte van 58 cm en wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen, neemt het ladeblok weinig ruimte in beslag en kan het overal worden neergezet. Dit verrijdbare ladeblok biedt veel extra opbergruimte, met drie normale lades en een geïntegreerde pennenlade. Dit solide metalen rolblok is afsluitbaar en wordt geleverd inclusief twee sleutels. De telescoop geleiders zorgen voor soepel en geruisloos openen en sluiten van de lades. De wielen zijn voorzien van een rem, zodat het ladeblok veilig op zijn plek blijft staan wanneer nodig. Daarnaast is er ook een blokkeer inrichting aanwezig om te voorkomen dat het ladeblok onbedoeld verschuift. Het ladeblok is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, antraciet, licht grijs, wit en aluminium epoxylak. Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs een bijpassend topblad toe te voegen. Het ladeblok wordt ongemonteerd geleverd, maar is eenvoudig in elkaar te zetten. Levering vindt plaats achter de eerste sluiting op de begane grond. Met het Ladeblok 3 laden met pennenlade creëer je een georganiseerde en stijlvolle werkplek.

Veelgestelde vragen over Ladeblok 3 laden met pennenlade bladkleur Havanna framekleur Licht (Ral 7035)

Ladeblok 3 laden met pennenlade bladkleur Havanna framekleur Licht (Ral 7035) kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 61 cm
  • Breedte 42 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Ladeblok 3 laden met pennenlade bladkleur Havanna framekleur Licht (Ral 7035) komt standaard in het Licht grijs (Ral 7035) | Havanna. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok 3 laden met pennenlade bladkleur Havanna framekleur Licht (Ral 7035) is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok 3 laden met pennenlade bladkleur Havanna framekleur Licht (Ral 7035) is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok 3 laden met pennenlade bladkleur Havanna framekleur Licht (Ral 7035) bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten