1. kantoorartikelen
  2. Archiefkast met 2 Laden, Mobiele Kantoorkast met Wielen, Hangmappen, Industrieel Ontwerp, Vintage

Archiefkast met 2 Laden, Mobiele Kantoorkast met Wielen, Hangmappen, Industrieel Ontwerp, Vintage

5/5

Met Archiefkast met 2 Laden, Mobiele Kantoorkast met Wielen, Hangmappen, Industrieel Ontwerp, Vintage zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Archiefkast met 2 Laden, Mobiele Kantoorkast met Wielen, Hangmappen, Industrieel Ontwerp, Vintage heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Archiefkast met 2 Laden, Mobiele Kantoorkast met Wielen, Hangmappen, Industrieel Ontwerp, Vintage

Merk

Acaza

Gewicht

20 kg

Afmetingen

Hoogte: 66 cm

Breedte: 41 cm

Diepte 45 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Archiefkast met 2 Laden, Mobiele Kantoorkast met Wielen, Hangmappen, Industrieel Ontwerp, Vintage

Deze archiefkast met 2 laden is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elk kantoor of huis. Met zijn mobiele ontwerp en wielen kunt u deze kast gemakkelijk verplaatsen naar elke gewenste locatie. Of u nu extra opbergruimte nodig heeft voor uw kantoorspullen of uw belangrijke documenten veilig wilt bewaren, deze kast is de perfecte keuze. Het robuuste ontwerp van zwarte staal en greige spaanplaat geeft deze archiefkast een industriële uitstraling die moeiteloos past bij elk interieur. De lades bieden voldoende ruimte voor het opbergen van hangmappen, documenten en andere kantoorbenodigdheden. Dankzij het vintage karakter van deze kast, voegt het ook een vleugje nostalgie toe aan elke ruimte. Met deze archiefkast met 2 laden kunt u uw kantoor of huis georganiseerd houden en tegelijkertijd een stijlvolle en unieke uitstraling creëren. De combinatie van functionaliteit en esthetiek maakt dit meubelstuk een onmisbaar item voor iedereen die waarde hecht aan zowel praktisch gebruik als aan de uitstraling van hun interieur.

Veelgestelde vragen over Archiefkast met 2 Laden, Mobiele Kantoorkast met Wielen, Hangmappen, Industrieel Ontwerp, Vintage

Archiefkast met 2 Laden, Mobiele Kantoorkast met Wielen, Hangmappen, Industrieel Ontwerp, Vintage kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 66 cm
  • Breedte 41 cm
  • Diepte 45 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 20 kg.

Archiefkast met 2 Laden, Mobiele Kantoorkast met Wielen, Hangmappen, Industrieel Ontwerp, Vintage komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Archiefkast met 2 Laden, Mobiele Kantoorkast met Wielen, Hangmappen, Industrieel Ontwerp, Vintage is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Archiefkast met 2 Laden, Mobiele Kantoorkast met Wielen, Hangmappen, Industrieel Ontwerp, Vintage is op de markt gebracht door Acaza. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Archiefkast met 2 Laden, Mobiele Kantoorkast met Wielen, Hangmappen, Industrieel Ontwerp, Vintage bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten