1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad

Deze praktische standcontainer met 3 lades is perfect voor het netjes en georganiseerd houden van al je spullen. Of het nu gaat om documenten, kantoorbenodigdheden of persoonlijke eigendommen, met de verschillende lades en compartimenten is er voldoende ruimte voor alles. Deze container is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant is de container eenvoudig te verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je hem nu naast je bureau wilt plaatsen of in een andere ruimte wilt gebruiken, het kan allemaal. De standcontainer kan worden bevestigd aan een hoek- of wingbureau, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Deze praktische ladecontainer is uitgerust met 2 normale laden en 1 lade voor hangmappen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en kunnen worden afgesloten met een cilinderslot, inclusief 2 sleutels. De container is verkrijgbaar in 2 verschillende dieptematen: 60 cm diep of 80 cm diep. De romp en het topblad zijn leverbaar in diverse kleuren en zijn solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Optioneel is er ook een kunststof pennenbak verkrijgbaar. De meubelen worden ongemonteerd geleverd, maar met de duidelijke instructies is het monteren een eitje.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten