1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn

Deze praktische standcontainer met 3 lades is ideaal voor het netjes en geordend houden van al je spullen. Of het nu gaat om documenten, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen, met de verschillende lades en compartimenten is er voldoende ruimte om alles binnen handbereik te houden. De container is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Plaats hem gemakkelijk naast je bureau of gebruik hem in een andere ruimte, afhankelijk van jouw behoeften. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Hij beschikt over 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Daarnaast is hij voorzien van een cilindersluiting met 2 sleutels voor extra veiligheid. De laden zijn uitgerust met handige telescoopgeleiders voor soepel openen en sluiten. De standcontainer is verkrijgbaar in 2 verschillende dieptematen: 60 cm diep of 80 cm diep. De romp en het topblad zijn te bestellen in diverse kleuren, zodat je de container kunt aanpassen aan jouw persoonlijke stijl. Deze container is solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Optioneel kun je een kunststof pennenbak toevoegen. De meubelen worden ongemonteerd.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten