1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn

Praktische standcontainer met 4 diepe lades en een topblad in de kleur Licht (Ral 7035) Ahorn. Deze standcontainer is de perfecte oplossing om al je spullen netjes en georganiseerd te houden. Of het nu gaat om documenten, kantoorbenodigdheden of persoonlijke eigendommen, met de verschillende lades en compartimenten is er voldoende ruimte om alles binnen handbereik te houden. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container moeiteloos verplaatsen naar de gewenste locatie. Je kunt hem gemakkelijk naast je bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (met een diepte van 80 cm) als aan de hoekzijde (met een diepte van 60 cm). Met 2 normale laden en 1 lade voor hangmappen is er voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden. De laden zijn uitgerust met handige telescoopgeleiders en een cilinderslot, inclusief 2 sleutels. Deze standcontainer is verkrijgbaar in diverse kleuren voor de romp en het topblad, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw interieur. Het materiaal is solide, slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast is er een optionele kunststof pennenbak beschikbaar.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten