Ladenkast Artexport Presto Met wieltjes Melamine (43 x 52 x 59,5 cm)

5/5

Met Ladenkast Artexport Presto Met wieltjes Melamine (43 x 52 x 59,5 cm) zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladenkast Artexport Presto Met wieltjes Melamine (43 x 52 x 59,5 cm) heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladenkast Artexport Presto Met wieltjes Melamine (43 x 52 x 59,5 cm)

Merk

Artexport

Gewicht

0.02 kg

Afmetingen

Hoogte: 0 cm

Breedte: 54 cm

Diepte 70.50 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladenkast Artexport Presto Met wieltjes Melamine (43 x 52 x 59,5 cm)

Deze stijlvolle ladenkast van Artexport is de perfecte aanvulling voor iedereen die een unieke touch aan hun huis wil geven. Met zijn grijze melamine afwerking en compacte formaat van 43 x 52 x 59,5 cm past hij moeiteloos in elke ruimte. De toevoeging van wieltjes maakt het verplaatsen van deze kast gemakkelijk en handig. Naast het feit dat deze ladenkast functioneel is, is hij ook nog eens een lust voor het oog. De originele ontwerpelementen maken het een echte eyecatcher in elke kamer. De grijze melamine afwerking geeft de kast een moderne uitstraling, terwijl de toevoeging van wieltjes zorgt voor een speels en praktisch element. Of je nu op zoek bent naar extra opbergruimte in de slaapkamer, woonkamer of kantoor, deze Artexport ladenkast is de ideale keuze. Met zijn compacte formaat en stijlvolle design past hij perfect in elke interieurstijl. Voeg een vleugje originaliteit toe aan je huis met deze Ladenkast Artexport Presto Met wieltjes Grijs Melamine (43 x 52 x 59,5 cm) en geniet van zowel functionaliteit als esthetiek.

Veelgestelde vragen over Ladenkast Artexport Presto Met wieltjes Melamine (43 x 52 x 59,5 cm)

Ladenkast Artexport Presto Met wieltjes Melamine (43 x 52 x 59,5 cm) kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 0 cm
  • Breedte 54 cm
  • Diepte 70.50 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0.02 kg.

Ladenkast Artexport Presto Met wieltjes Melamine (43 x 52 x 59,5 cm) komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladenkast Artexport Presto Met wieltjes Melamine (43 x 52 x 59,5 cm) is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Ja.

Ladenkast Artexport Presto Met wieltjes Melamine (43 x 52 x 59,5 cm) is op de markt gebracht door Artexport. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladenkast Artexport Presto Met wieltjes Melamine (43 x 52 x 59,5 cm) bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten