1. kantoorartikelen
  2. OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL9005) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade

OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL9005) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade

5/5

Met OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL9005) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL9005) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL9005) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade

Merk

Euroseats

Gewicht

15 kg

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 50 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL9005) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade

Productnaam: OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL9005) met 3 lades, waarvan 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Productomschrijving: Dit verrijdbare ladeblok van OrangeLabel is een veelzijdig en praktisch meubelstuk voor op kantoor of in huis. Met zijn strakke ontwerp en elegante zwarte kleur (RAL9005) voegt het een vleugje stijl toe aan elke ruimte. De ladeblok is uitgerust met 3 ruime lades, waarvan één speciaal is ontworpen om hangmappen in op te bergen. Hierdoor kunt u uw documenten georganiseerd en binnen handbereik houden. Dit ladeblok is niet alleen functioneel, maar ook veilig. Het is afsluitbaar met behulp van een unieke sleutel, waardoor u uw kostbare spullen veilig kunt bewaren. Of het nu gaat om belangrijke documenten, persoonlijke bezittingen of vertrouwelijke informatie, u kunt erop vertrouwen dat ze goed worden beschermd. Daarnaast biedt OrangeLabel een uitstekende service. Dit ladeblok is direct uit voorraad leverbaar, zodat u er snel van kunt genieten. Bovendien krijgt u bij aankoop een garantie van 1 jaar, waardoor u verzekerd bent van de kwaliteit en duurzaamheid van dit product. Met afmetingen die perfect passen in elke ruimte, is dit verrijdbare ladeblok een praktische en stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Of het nu op kantoor.

Veelgestelde vragen over OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL9005) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade

OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL9005) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 50 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 15 kg.

OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL9005) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL9005) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL9005) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade is op de markt gebracht door Euroseats. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL9005) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten