1. kantoorartikelen
  2. Bureau kastje verrijdbaar ladeblok

Bureau kastje verrijdbaar ladeblok

5/5

Met Bureau kastje verrijdbaar ladeblok zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Bureau kastje verrijdbaar ladeblok heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Bureau kastje verrijdbaar ladeblok

Merk

VDD

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 45 cm

Diepte 40 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Deels open, deels dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Bureau kastje verrijdbaar ladeblok

Dit veelzijdige bureau kastje is de perfecte aanvulling op elke ruimte in uw huis of kantoor. Met zijn verrijdbare ontwerp en handige wieltjes kunt u het kastje eenvoudig verplaatsen naar waar u het nodig heeft. Of u nu extra opbergruimte wilt voor uw kantoorbenodigdheden of een handige plek nodig heeft om uw boeken en ordners op te bergen, dit bureau kastje is de ideale oplossing. Het kastje is voorzien van een lade waarin u uw kleinere spullen netjes kunt opbergen. Daaronder bevindt zich een open opbergruimte, perfect voor het bewaren van uw ordners, boeken of andere items die u binnen handbereik wilt hebben. Met de afmetingen van 45 cm breed, 40 cm diep en 60 cm hoog, past dit verrijdbare ladeblok perfect in elke ruimte. Dit bureau kastje wordt geleverd in een stijlvolle witte kleur, waardoor het gemakkelijk te combineren is met uw bestaande interieur. Bij de levering ontvangt u tevens een duidelijke montage instructie en alle benodigde onderdelen, zodat u het kastje snel en moeiteloos in elkaar kunt zetten. Kies voor dit verrijdbaar ladeblok kastje en geniet van de functionaliteit en praktische opbergruimte die het biedt.

Veelgestelde vragen over Bureau kastje verrijdbaar ladeblok

Bureau kastje verrijdbaar ladeblok kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60 cm
  • Breedte 45 cm
  • Diepte 40 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van .

Bureau kastje verrijdbaar ladeblok komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Bureau kastje verrijdbaar ladeblok is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Deels open, deels dichte kast en heeft wielen: Ja.

Bureau kastje verrijdbaar ladeblok is op de markt gebracht door VDD. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Bureau kastje verrijdbaar ladeblok bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten