1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Beuken

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Beuken

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Beuken zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Beuken heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Beuken

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Beuken

Praktische standcontainer met 4 diepe lades en een beukenhouten topblad in de kleur (RAL9010). Deze standcontainer biedt voldoende opbergruimte met zijn meerdere lades en compartimenten, waardoor alles netjes en georganiseerd kan worden gehouden. Of het nu gaat om belangrijke documenten, kantoorbenodigdheden of persoonlijke spullen, je kunt alles binnen handbereik houden en toch geordend. Dankzij de handige wieltjes aan de onderkant van de container kan deze eenvoudig worden verplaatst naar elke gewenste locatie. Of je nu de container bij je bureau wilt plaatsen of in een andere ruimte wilt gebruiken, je kunt hem aanpassen aan jouw behoeften. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een hoekbureau of een wing-bureau, zowel aan de hoofdzijde (80 cm diep) als aan de zijde van de hoek (60 cm diep). De standcontainer is voorzien van 3 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Daarnaast is hij uitgerust met een cilinderslot, inclusief 2 sleutels, om de inhoud veilig te bewaren. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiders, waardoor ze soepel openen en sluiten. De afmetingen van de container zijn 75 x 46 x 60/80 cm en hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor de romp en het topblad. Met zijn solide en slijtvaste constructie is de standcontainer ook eenvoudig schoon te maken. Als extra optie.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Beuken

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Beuken kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Beuken komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Beuken is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Beuken is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Beuken bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten