1. kantoorartikelen
  2. BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Kunststof handgreep

BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Kunststof handgreep

5/5

Met BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Kunststof handgreep zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Kunststof handgreep heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Kunststof handgreep

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

22.07 kg

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 42.80 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Kunststof handgreep

De BARI 1606 BO Rolcontainer is een handige en stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. Met zijn drie ruime laden biedt deze rolcontainer voldoende opbergruimte voor al je spullen. Of je nu kantoorbenodigdheden, persoonlijke items of andere spullen wilt opbergen, deze rolcontainer is perfect voor elke situatie. De lades zijn voorzien van een handige booggreep van stevig kunststof, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je spullen. De afmetingen van de rolcontainer zijn 42,8 x 58 x 59 cm, waardoor hij niet te veel ruimte in beslag neemt en gemakkelijk in elke kamer past. Bovendien heeft deze rolcontainer een extra penlade, perfect voor het opbergen van schrijfbenodigdheden zoals pennen, potloden en markers. De BARI 1606 BO Rolcontainer wordt geleverd in onderdelen, maar is eenvoudig te monteren met de bijgeleverde instructies. Met zijn elegante en tijdloze ontwerp past deze rolcontainer perfect in elke interieurstijl. Of je nu een modern, industrieel of klassiek interieur hebt, deze rolcontainer voegt een vleugje functionaliteit en stijl toe aan elke ruimte. Organiseer je spullen op een efficiënte en mooie manier met de BARI 1606 BO Rolcontainer!

Veelgestelde vragen over BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Kunststof handgreep

BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Kunststof handgreep kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 42.80 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 22.07 kg.

BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Kunststof handgreep komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Kunststof handgreep is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Kunststof handgreep is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Kunststof handgreep bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten