1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok Gabi oude eik

Ladeblok Gabi oude eik

5/5

Met Ladeblok Gabi oude eik zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok Gabi oude eik heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok Gabi oude eik

Merk

FMD

Gewicht

28.19 kg

Afmetingen

Hoogte: 66 cm

Breedte: 50 cm

Diepte 48 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok Gabi oude eik

Het Ladeblok Gabi in oude eik is een stijlvolle en functionele toevoeging aan elk interieur. Dit ladeblok is uitgerust met vier handige lades, die voldoende opbergruimte bieden voor al je spullen. Of het nu gaat om papierwerk, kantoorbenodigdheden of persoonlijke bezittingen, met dit ladeblok heb je alles binnen handbereik. Wat dit ladeblok echt bijzonder maakt, zijn de wieltjes aan de onderkant. Hierdoor kun je het ladeblok eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je nu een nieuwe indeling in je kantoor wilt maken of het ladeblok wilt meenemen naar een andere ruimte, met de wieltjes gaat dit moeiteloos. De natuurlijke houtkleur en de oude eik afwerking geven dit ladeblok een rustieke uitstraling, waardoor het perfect past in zowel moderne als traditionele interieurs. Met het Ladeblok Gabi in oude eik haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een stijlvolle eyecatcher. De hoogwaardige materialen en het doordachte ontwerp zorgen ervoor dat dit ladeblok een duurzame investering is. Creëer een opgeruimde en georganiseerde werkomgeving met dit praktische ladeblok en geniet van de tijdloze schoonheid van oude eik.

Veelgestelde vragen over Ladeblok Gabi oude eik

Ladeblok Gabi oude eik kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 66 cm
  • Breedte 50 cm
  • Diepte 48 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 28.19 kg.

Ladeblok Gabi oude eik komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok Gabi oude eik is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok Gabi oude eik is op de markt gebracht door FMD. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok Gabi oude eik bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten