1. kantoorartikelen
  2. Maria kommode hoog met 5 lades, truffeldecor

Maria kommode hoog met 5 lades, truffeldecor

5/5

Met Maria kommode hoog met 5 lades, truffeldecor zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Maria kommode hoog met 5 lades, truffeldecor heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Maria kommode hoog met 5 lades, truffeldecor

Merk

Tvilum

Gewicht

37.10 kg

Afmetingen

Hoogte: 108 cm

Breedte: 72 cm

Diepte 30 cm

Kleur

truffeldecor

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Maria kommode hoog met 5 lades, truffeldecor

De Maria kommode hoog met 5 lades, truffeldecor is een prachtig meubelstuk dat niet alleen functioneel is, maar ook een toevoeging is aan je interieur. De kommode is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een aangenaam comfort. Met zijn stijlvolle en mooie design is dit meubelstuk een echte blikvanger in elke ruimte. Deze kommode is niet alleen aantrekkelijk geprijsd, maar ook veelzijdig in gebruik. Je kunt het combineren met kleinmeubels of enkele mooie woonaccessoires om je eigen persoonlijke stijl te creëren. Het is de perfecte manier om de nieuwste woningtrends in huis te halen, zoals je ze in tijdschriften en magazines ziet. Bij ons vind je meubels die uniek, praktisch en comfortabel zijn, elk met een eigen prachtig en apart design. Met de Maria kommode hoog met 5 lades, truffeldecor geef je je interieur een upgrade en geniet je van een stijlvolle en functionele toevoeging aan je huis.

Veelgestelde vragen over Maria kommode hoog met 5 lades, truffeldecor

Maria kommode hoog met 5 lades, truffeldecor kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 108 cm
  • Breedte 72 cm
  • Diepte 30 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 37.10 kg.

Maria kommode hoog met 5 lades, truffeldecor komt standaard in het truffeldecor. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Maria kommode hoog met 5 lades, truffeldecor is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

Maria kommode hoog met 5 lades, truffeldecor is op de markt gebracht door Tvilum. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Maria kommode hoog met 5 lades, truffeldecor bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten