1. kantoorartikelen
  2. Petra nachtkastje met 2 lades, eiken decor

Petra nachtkastje met 2 lades, eiken decor

5/5

Met Petra nachtkastje met 2 lades, eiken decor zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Petra nachtkastje met 2 lades, eiken decor heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Petra nachtkastje met 2 lades, eiken decor

Merk

Tvilum

Gewicht

11700 g

Afmetingen

Hoogte: 42.0 cm

Breedte: 40.0 cm

Diepte 40 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Petra nachtkastje met 2 lades, eiken decor

Het Petra nachtkastje met 2 lades in eiken decor is een perfecte toevoeging aan je slaapkamer. Dit meubelstuk biedt niet alleen voldoende opbergruimte voor je spullen, maar zorgt ook voor een stijlvolle en elegante uitstraling. Het nachtkastje is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een uitstekende kwaliteit. Met het Petra nachtkastje creëer je een persoonlijke stijl in je slaapkamer. Het eiken decor geeft een warme en natuurlijke uitstraling, waardoor het perfect past bij verschillende interieurstijlen. Combineer dit nachtkastje met andere kleinmeubels of woonaccessoires om een unieke en trendy sfeer te creëren. Bij ons vind je niet alleen praktische en comfortabele meubels, maar ook meubels met een eigen, apart design. Met het Petra nachtkastje haal je de laatste woningtrends in huis, zoals je ze in tijdschriften en magazines ziet. Geniet van de functionaliteit en het esthetische aspect van dit prachtige meubelstuk.

Veelgestelde vragen over Petra nachtkastje met 2 lades, eiken decor

Petra nachtkastje met 2 lades, eiken decor kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 42.0 cm
  • Breedte 40.0 cm
  • Diepte 40 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 11700 g.

Petra nachtkastje met 2 lades, eiken decor komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Petra nachtkastje met 2 lades, eiken decor is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

Petra nachtkastje met 2 lades, eiken decor is op de markt gebracht door Tvilum. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Petra nachtkastje met 2 lades, eiken decor bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten