1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast Archiefkast 3 lades Met slot Staal

Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast Archiefkast 3 lades Met slot Staal

5/5

Met Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast Archiefkast 3 lades Met slot Staal zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast Archiefkast 3 lades Met slot Staal heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast Archiefkast 3 lades Met slot Staal

Merk

Merkloos

Gewicht

19.50 kg

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 48 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast Archiefkast 3 lades Met slot Staal

Berg al je belangrijke documenten op in stijl met dit ladeblok bureaukast archiefkast. Dit mobiele archiefkastje is ideaal voor het opbergen van je waardevolle papieren op een nette, veilige en beschermde manier. Het ladeblok biedt voldoende ruimte met 2 lades voor al je kantoorbenodigdheden en een grote lade speciaal ontworpen voor hangmappen en andere belangrijke documenten. Dit verticale ontwerp heeft een aantrekkelijke afwerking en is compact gebouwd, waardoor het perfect is voor kleinere ruimtes, zowel thuis als op kantoor. Met de 4 zwenkwielen is het ladeblok eenvoudig te verplaatsen, zodat je het altijd binnen handbereik kunt houden. Gemaakt van duurzaam staal, is deze bureaukast ontworpen om jarenlang mee te gaan en de tand des tijds te doorstaan. Wat deze archiefkast echt bijzonder maakt, is het slot op de bovenste lade. Met dit slot kun je niet alleen de bovenste lade vergrendelen, maar ook alle drie de lades tegelijkertijd. Dit biedt je de gemoedsrust en privacy die je nodig hebt bij het opbergen van vertrouwelijke documenten. Kortom, met dit ladeblok bureaukast archiefkast haal je niet alleen een praktische opbergoplossing in huis, maar ook een stijlvol en duurzaam meubelstuk dat je jarenlang van dienst zal zijn.

Veelgestelde vragen over Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast Archiefkast 3 lades Met slot Staal

Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast Archiefkast 3 lades Met slot Staal kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 48 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 19.50 kg.

Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast Archiefkast 3 lades Met slot Staal komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast Archiefkast 3 lades Met slot Staal is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast Archiefkast 3 lades Met slot Staal is op de markt gebracht door Merkloos. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok Ladeblok bureau bureaukast Archiefkast 3 lades Met slot Staal bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten