1. kantoorartikelen
  2. Germania Dossierkast op wieltjes Duo 42x45x60 cm antraciet

Germania Dossierkast op wieltjes Duo 42x45x60 cm antraciet

5/5

Met Germania Dossierkast op wieltjes Duo 42x45x60 cm antraciet zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Germania Dossierkast op wieltjes Duo 42x45x60 cm antraciet heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Germania Dossierkast op wieltjes Duo 42x45x60 cm antraciet

Merk

Germania

Gewicht

0.02 kg

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 45 cm

Diepte 45 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Nee

Met wielen

Nee

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Germania Dossierkast op wieltjes Duo 42x45x60 cm antraciet

Met de Germania Dossierkast op wieltjes Duo 42x45x60 cm in de kleur antraciet haal je niet alleen een praktische opbergoplossing in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Deze verrijdbare dossierkast is uitgerust met 4 lades, waardoor je al je belangrijke documenten en mappen overzichtelijk kunt bewaren. Of het nu gaat om zakelijke documenten, persoonlijke dossiers of studiemateriaal, deze kast biedt voldoende ruimte en functionaliteit om aan al je opbergbehoeften te voldoen. Het stijlvolle ontwerp van deze dossierkast zorgt ervoor dat deze naadloos aansluit bij elke interieurstijl. De antracietkleurige afwerking geeft een moderne en strakke uitstraling, terwijl de wieltjes zorgen voor extra mobiliteit en flexibiliteit. Hierdoor kun je de kast eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie in je kantoor, studeerkamer of werkkamer. Daarnaast is deze dossierkast gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan je werkruimte met de Germania Dossierkast op wieltjes Duo 42x45x60 cm in de kleur antraciet.

Veelgestelde vragen over Germania Dossierkast op wieltjes Duo 42x45x60 cm antraciet

Germania Dossierkast op wieltjes Duo 42x45x60 cm antraciet kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60 cm
  • Breedte 45 cm
  • Diepte 45 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0.02 kg.

Germania Dossierkast op wieltjes Duo 42x45x60 cm antraciet komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Germania Dossierkast op wieltjes Duo 42x45x60 cm antraciet is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Nee en heeft wielen: Nee.

Germania Dossierkast op wieltjes Duo 42x45x60 cm antraciet is op de markt gebracht door Germania. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Germania Dossierkast op wieltjes Duo 42x45x60 cm antraciet bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten