1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn

Praktische standcontainer met 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn. Deze praktische standcontainer is de perfecte oplossing om alles georganiseerd en netjes te houden. Met zijn meerdere lades en compartimenten biedt deze container voldoende ruimte om al je papierwerk, kantooraccessoires en persoonlijke eigendommen binnen handbereik te bewaren. Dankzij de functionaliteit en het gebruiksgemak van deze container, kun je alles overzichtelijk houden. Deze standcontainer is ontworpen met jouw behoeften in gedachten. Hij is uitgerust met wieltjes aan de onderkant, waardoor je de container eenvoudig kunt verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je hem nu bij je bureau wilt plaatsen of in een andere ruimte wilt gebruiken, deze container biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Deze ladecontainer kan eenvoudig worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Hij is voorzien van 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Daarnaast is hij uitgevoerd met een cilindersluiting en wordt geleverd met 2 sleutels. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding voor soepel en gemakkelijk gebruik. Deze standcontainer is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor de romp en het topblad, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw persoonlijke stijl. Hij is.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten