1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok - Color Plus I

Ladeblok - Color Plus I

5/5

Met Ladeblok - Color Plus I zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok - Color Plus I heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok - Color Plus I

Merk

hjh office

Gewicht

0.02 kg

Afmetingen

Hoogte: 60.50 cm

Breedte: 40.50 cm

Diepte 50 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok - Color Plus I

Het Ladeblok - Color Plus I is een veelzijdige en functionele toevoeging aan elke werkplek. Met zijn tijdloos en helder design past dit ladeblok perfect in elke kantooromgeving. De drie ruime laden bieden voldoende opbergruimte voor al uw kantoorbenodigdheden, zoals pennen, vijlen en andere kantoorgerei. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verplaatsen van dit ladeblok, want het is voorzien van flexibele zwenkwielen. Hierdoor kunt u het gemakkelijk naar elke gewenste locatie verplaatsen en het probleemloos integreren in elke inrichtingsstijl. Het Ladeblok - Color Plus I is niet alleen geschikt voor gebruik onder uw bureau, maar kan ook dienen als meubelstuk in uw woon- of werkruimte. Met de ORGANISER-functie heeft u altijd alles binnen handbereik. Dit ladeblok is ideaal voor het organiseren van uw werkplek en het creëren van een opgeruimde en geordende omgeving. Of u nu thuis werkt of in een kantooromgeving, dit ladeblok biedt de perfecte oplossing voor het opbergen van al uw belangrijke documenten en benodigdheden. Met het Ladeblok - Color Plus I bent u altijd klaar om efficiënt en georganiseerd te werken, waar u ook bent.

Veelgestelde vragen over Ladeblok - Color Plus I

Ladeblok - Color Plus I kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60.50 cm
  • Breedte 40.50 cm
  • Diepte 50 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0.02 kg.

Ladeblok - Color Plus I komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok - Color Plus I is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok - Color Plus I is op de markt gebracht door hjh office. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok - Color Plus I bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten