1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Rood

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen

Deze praktische standcontainer is de perfecte oplossing voor een georganiseerde werkplek. Met 3 of 4 lades en verschillende compartimenten biedt deze container voldoende ruimte om al je spullen netjes op te bergen. Of het nu gaat om papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen, met deze standcontainer houd je alles binnen handbereik en geordend. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo kun je hem gemakkelijk bij je bureau plaatsen of zelfs in een andere kamer gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Deze ladecontainer kan aan zowel een wing- als hoekbureau worden bevestigd, zowel aan de hoofdzijde (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Hij is voorzien van 2 normale laden en 1 lade speciaal voor hangmappen. Daarnaast is hij uitgevoerd met een cilinderslot, inclusief 2 sleutels, zodat je je spullen veilig kunt opbergen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding, waardoor ze soepel openen en sluiten. De standcontainer is verkrijgbaar in 2 dieptematen: 60 cm diep of 80 cm diep. De afmetingen zijn 75 x 46 x 60/80 cm. Het romp en topblad zijn te bestellen in verschillende kleuren. De standcontainer is solide, slijtvast en e.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen komt standaard in het Rood. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten