1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs

Merk

Gewicht

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Diepte

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Type kast

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer met 4 lades, diep 60CM en in de kleur Aluminium (RAL9006) met een lichtgrijs topblad. Deze praktische standcontainer is perfect voor het georganiseerd houden van al je spullen. Met 4 lades en meerdere compartimenten biedt deze container voldoende ruimte voor al je papierwerk, kantooraccessoires en persoonlijke eigendommen. Alles is binnen handbereik en netjes geordend. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je hem nu bij je bureau plaatst of in een andere ruimte gebruikt, deze container past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep). Hij is uitgerust met 2 normale laden en 1 lade speciaal voor hangmappen. Daarnaast heeft hij een cilinderslot met 2 sleutels en handige telescoopgeleiding voor de laden. Je kunt kiezen uit 2 dieptematen: 60 cm diep of 80 cm diep. De afmetingen van de container zijn 75 x 46 x 60/80 cm. De romp en het topblad van de container kunnen in verschillende kleuren worden besteld. Hij is solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Als extra optie kun je een kun.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte
  • Breedte
  • Diepte

Daarnaast heeft het een gewicht van .

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs is een en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs is op de markt gebracht door . Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten