1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Lichtgrijs

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Lichtgrijs zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Lichtgrijs heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Lichtgrijs

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer met 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Lichtgrijs Deze praktische standcontainer is een must-have voor elk kantoor. Met zijn drie diepe lades biedt hij voldoende ruimte om al je spullen netjes en geordend te houden. Of het nu gaat om belangrijke documenten, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen, met deze container kun je alles binnen handbereik houden en toch georganiseerd blijven. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de handige wieltjes aan de onderkant kun je de container moeiteloos verplaatsen naar de gewenste locatie. Plaats hem naast je bureau of gebruik hem in een andere ruimte, afhankelijk van jouw behoeften. De container kan zowel aan een hoofdbureau als aan de hoekzijde van een wing- of hoekbureau worden bevestigd. De lades zijn voorzien van handige telescoopgeleiding, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot al je spullen. Daarnaast is er een aparte lade voor hangmappen, wat ideaal is voor het organiseren van belangrijke documenten. De container wordt geleverd met een cilinderslot en twee sleutels, zodat je je spullen veilig kunt opbergen. Het topblad is lichtgrijs van kleur en de romp is verkrijgbaar in diverse kleuren. De standcontainer is solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Optioneel kun je ook een kunststof pennenbak.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Lichtgrijs kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Lichtgrijs komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Lichtgrijs is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Lichtgrijs is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Lichtgrijs bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten