1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok Triton Beton

Ladeblok Triton Beton

5/5

Met Ladeblok Triton Beton zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok Triton Beton heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok Triton Beton

Merk

Merkloos

Gewicht

19.50 kg

Afmetingen

Hoogte: 59.10 cm

Breedte: 49.40 cm

Diepte 42 cm

Kleur

Grijs, Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok Triton Beton

Heb je ook altijd spullen liggen op en rondom je bureau? Met het ladeblok Triton Beton behoort dit probleem tot het verleden! Dit fantastische ladeblok biedt maar liefst 3 ruime laden waarin je al je spullen gemakkelijk kunt opbergen. Of het nu gaat om pennen, papierwerk of kleine kantoorbenodigdheden, dit ladeblok biedt de perfecte oplossing. Het ladeblok Triton Beton is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. Het is afgewerkt met een sterke melamine laag, waardoor het ladeblok niet alleen bestand is tegen krassen en vlekken, maar ook nog eens gemakkelijk schoon te maken is. Daarnaast is het ladeblok eenvoudig te monteren dankzij de bijgeleverde montagehandleiding. Maak je aankoop compleet door te kiezen voor de bijpassende artikelen uit de Triton Beton serie. Zo creëer je een uniforme en stijlvolle uitstraling in je kantoor. Met het ladeblok Triton Beton behoud je niet alleen een opgeruimd bureau, maar voeg je ook nog eens een vleugje moderniteit en stijl toe aan je werkruimte.

Veelgestelde vragen over Ladeblok Triton Beton

Ladeblok Triton Beton kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59.10 cm
  • Breedte 49.40 cm
  • Diepte 42 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 19.50 kg.

Ladeblok Triton Beton komt standaard in het Grijs, Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok Triton Beton is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok Triton Beton is op de markt gebracht door Merkloos. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok Triton Beton bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten