1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok 2 laden met pennenlade bladkleur Beuken framekleur (RAL9005)

Ladeblok 2 laden met pennenlade bladkleur Beuken framekleur (RAL9005)

5/5

Met Ladeblok 2 laden met pennenlade bladkleur Beuken framekleur (RAL9005) zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok 2 laden met pennenlade bladkleur Beuken framekleur (RAL9005) heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok 2 laden met pennenlade bladkleur Beuken framekleur (RAL9005)

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 61 cm

Breedte: 42 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok 2 laden met pennenlade bladkleur Beuken framekleur (RAL9005)

Het Ladeblok 2 laden met pennenlade is een handig en praktisch meubelstuk dat perfect is voor het opbergen van je spullen. Met een diepte van 58 cm is dit verrijdbare ladeblok niet alleen ruim, maar ook gemakkelijk te verplaatsen, waardoor het weinig ruimte in beslag neemt en op elke gewenste plek kan worden geplaatst. Dit ladeblok biedt veel extra opbergruimte en is zelfs voorzien van een geïntegreerde pennenlade. Met een afmeting van 61 x 42 x 58 cm (hbd) is dit ladeblok compact en toch functioneel. Het is gemaakt van solide metaal en heeft 1 pennenlade, 1 normale lade en 1 dossierlade. Bovendien is het ladeblok afsluitbaar en wordt het geleverd met 2 sleutels, zodat je je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. De telescoopgeleiders zorgen ervoor dat de lades soepel openen en sluiten, terwijl de geremde wielen en de blokkeerinrichting ervoor zorgen dat het ladeblok stevig op zijn plaats blijft staan. Dit ladeblok is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, antraciet, lichtgrijs, wit en aluminium epoxylak. Daarnaast is er tegen een meerprijs ook een bijpassend topblad verkrijgbaar, zodat je het ladeblok kunt personaliseren en aanpassen aan je eigen smaak en interieur. De.

Veelgestelde vragen over Ladeblok 2 laden met pennenlade bladkleur Beuken framekleur (RAL9005)

Ladeblok 2 laden met pennenlade bladkleur Beuken framekleur (RAL9005) kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 61 cm
  • Breedte 42 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Ladeblok 2 laden met pennenlade bladkleur Beuken framekleur (RAL9005) komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok 2 laden met pennenlade bladkleur Beuken framekleur (RAL9005) is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Ja.

Ladeblok 2 laden met pennenlade bladkleur Beuken framekleur (RAL9005) is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok 2 laden met pennenlade bladkleur Beuken framekleur (RAL9005) bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten