1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok bureau kastje kantoorkast verrijdbaar

Ladeblok bureau kastje kantoorkast verrijdbaar

5/5

Met Ladeblok bureau kastje kantoorkast verrijdbaar zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok bureau kastje kantoorkast verrijdbaar heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok bureau kastje kantoorkast verrijdbaar

Merk

VDD

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 39.50 cm

Diepte 38 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Openslaande deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok bureau kastje kantoorkast verrijdbaar

Dit ladeblok bureau kastje is een functioneel en praktisch meubelstuk dat verrijdbaar is. Het is ontworpen om naast of onder een werktafel geplaatst te worden, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is en extra opbergruimte biedt. Met zijn compacte formaat van 39,5 cm breed, 38 cm diep en 60 cm hoog, past het perfect in verschillende kamers in uw woning of kantoor. Dit verrijdbare ladeblok bureau kastje is uitgevoerd in een elegante witte kleur, waardoor het naadloos opgaat in elke interieurstijl. Het is vervaardigd van hoogwaardige materialen en is duurzaam en stevig. De levering is inclusief een duidelijke montage instructie en alle benodigde onderdelen, zodat u het ladeblok eenvoudig en snel kunt monteren. Met zijn handige wieltjes kunt u het ladeblok eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Of u het nu in uw thuiskantoor, studeerkamer of werkomgeving plaatst, dit ladeblok bureau kastje biedt de perfecte oplossing voor het organiseren en opbergen van uw documenten, kantoorbenodigdheden en andere spullen. Voeg stijl en functionaliteit toe aan uw werkplek met dit veelzijdige en verrijdbare ladeblok bureau kastje.

Veelgestelde vragen over Ladeblok bureau kastje kantoorkast verrijdbaar

Ladeblok bureau kastje kantoorkast verrijdbaar kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60 cm
  • Breedte 39.50 cm
  • Diepte 38 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van .

Ladeblok bureau kastje kantoorkast verrijdbaar komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok bureau kastje kantoorkast verrijdbaar is een Ladeblok en heeft als deur type: Openslaande deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok bureau kastje kantoorkast verrijdbaar is op de markt gebracht door VDD. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok bureau kastje kantoorkast verrijdbaar bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten