1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok Locker op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H)

Ladeblok Locker op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H)

5/5

Met Ladeblok Locker op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H) zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok Locker op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H) heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok Locker op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H)

Merk

Acaza

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 52 cm

Diepte 39 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Schuifdeur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok Locker op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H)

Dit ladeblok locker op wieltjes is de perfecte oplossing voor het opbergen van al je belangrijke werkdocumenten. Met zijn afmetingen van 52x39x60 cm (B x D x H) biedt dit ladeblok voldoende ruimte om al je papieren georganiseerd te houden. Het stijlvolle ontwerp past naadloos in elke kantooromgeving en voegt een vleugje moderniteit toe aan je werkruimte. Wat dit ladeblok echt uniek maakt, is de mogelijkheid om het gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes. Hierdoor kun je het ladeblok naar elke gewenste locatie verplaatsen, wat vooral handig is als je regelmatig van werkplek moet veranderen. De lockerkast is voorzien van meerdere lades, waardoor je je documenten netjes kunt organiseren op basis van categorieën of projecten. Daarnaast is dit ladeblok ook zeer veilig. Het is uitgerust met een stevig slot, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de vertrouwelijkheid van je documenten. Het robuuste materiaal zorgt ervoor dat dit ladeblok lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Kortom, dit ladeblok locker op wieltjes is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, georganiseerde en stijlvolle opbergoplossing voor zijn werkdocumenten.

Veelgestelde vragen over Ladeblok Locker op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H)

Ladeblok Locker op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H) kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60 cm
  • Breedte 52 cm
  • Diepte 39 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van .

Ladeblok Locker op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H) komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok Locker op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H) is een Ladeblok en heeft als deur type: Schuifdeur. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok Locker op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H) is op de markt gebracht door Acaza. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok Locker op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H) bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten