1. kantoorartikelen
  2. OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 7045) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade

OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 7045) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade

5/5

Met OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 7045) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 7045) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 7045) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade

Merk

Euroseats

Gewicht

15 kg

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 50 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 7045) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade

Het OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 7045) is de perfecte toevoeging aan jouw kantoorinrichting. Dit ladeblok is voorzien van drie ruime lades, waarvan één speciaal ontworpen is voor het opbergen van hangmappen. Met dit ladeblok heb je altijd al je belangrijke documenten en kantoorbenodigdheden binnen handbereik. Naast functionaliteit biedt dit ladeblok ook een stijlvolle uitstraling. Je kunt kiezen uit drie verschillende kleurmogelijkheden: wit (RAL9016), grijs (RAL7045) en zwart (RAL9005). Hierdoor kun je het ladeblok perfect afstemmen op de rest van je kantoorinrichting. Dit ladeblok is niet alleen praktisch, maar ook veilig. Het is afsluitbaar met behulp van een unieke sleutel, waardoor je waardevolle documenten en persoonlijke spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast is het ladeblok direct uit voorraad leverbaar en wordt het geleverd met een garantie van één jaar. Met zijn compacte afmetingen past dit ladeblok in elke kantoorruimte. Het is de ideale oplossing voor het organiseren van je werkplek en het creëren van meer opbergruimte. Voeg een OrangeLabel verrijdbare ladeblok toe aan jouw kantoor en geniet van een geordende en stijlvolle werkomgeving.

Veelgestelde vragen over OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 7045) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade

OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 7045) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 50 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 15 kg.

OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 7045) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 7045) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 7045) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade is op de markt gebracht door Euroseats. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 7045) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten