1. kantoorartikelen
  2. SIGNA AC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades

5/5

Met SIGNA AC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA AC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA AC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades

Merk

hjh office

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA AC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades

De SIGNA AC30 BS Rolcontainer is een praktisch en stijlvol meubelstuk dat perfect is voor het organiseren van uw kantoor of werkruimte. Deze rolcontainer is gemaakt van hoogwaardig beukenhout en heeft drie ruime lades, waardoor u gemakkelijk al uw essentiële kantoorbenodigdheden kunt opbergen. De rolcontainer is afsluitbaar en beschikt over een centrale vergrendeling, zodat u uw waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast is er ook een handige penlade voor het bewaren van pennen, potloden en andere schrijfgerei. Met een afmeting van 42,8 x 58 x 59 cm past deze rolcontainer perfect onder uw bureau of naast uw werkstation. De SIGNA AC30 BS Rolcontainer wordt als bouwpakket geleverd, zodat u hem eenvoudig zelf kunt monteren. Met zijn duurzame constructie en tijdloze design is deze rolcontainer niet alleen functioneel, maar ook een mooie toevoeging aan uw interieur. Investeer in deze rolcontainer en geniet van een opgeruimd en georganiseerd kantoor!

Veelgestelde vragen over SIGNA AC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades is op de markt gebracht door hjh office. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA AC30 BS Rolcontainer Beuken Hout met 3 lades bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten