1. kantoorartikelen
  2. SIGNA SC40 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem

SIGNA SC40 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem

5/5

Met SIGNA SC40 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA SC40 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA SC40 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 76 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA SC40 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem

De SIGNA SC40 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem is de perfecte oplossing voor het organiseren van uw kantoorruimte. Met twee handige lades en een ophangsysteem biedt deze rolcontainer voldoende opbergruimte voor al uw documenten en kantoorbenodigdheden. De rolcontainer is afsluitbaar en heeft een centrale vergrendeling, waardoor u uw waardevolle spullen veilig kunt opbergen. De penlade is ideaal voor het opbergen van pennen, potloden en andere kleine kantoorartikelen. Met afmetingen van 42,8 x 80 x 72-76 cm past deze rolcontainer perfect in elke kantooromgeving. De rolcontainer is gemaakt van hoogwaardig beukenhout, wat zorgt voor een stijlvolle en duurzame uitstraling. Het ophangsysteem maakt het mogelijk om de rolcontainer aan de muur te bevestigen, waardoor u waardevolle vloerruimte bespaart. Montage is eenvoudig en snel, zodat u direct kunt genieten van de voordelen van deze praktische en veelzijdige rolcontainer. Met de SIGNA SC40 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem houdt u uw kantoorruimte netjes georganiseerd en creëert u een professionele en opgeruimde werkomgeving. Voeg deze rolcontainer toe aan uw kantoorinrichting en ervaar het gemak en de functionaliteit die het biedt.

Veelgestelde vragen over SIGNA SC40 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem

SIGNA SC40 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 76 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA SC40 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA SC40 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA SC40 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA SC40 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten