1. kantoorartikelen
  2. Songmics Ladeblok Rol Nachtkast Rolcontainer Kleine Kast

Songmics Ladeblok Rol Nachtkast Rolcontainer Kleine Kast

5/5

Met Songmics Ladeblok Rol Nachtkast Rolcontainer Kleine Kast zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Songmics Ladeblok Rol Nachtkast Rolcontainer Kleine Kast heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Songmics Ladeblok Rol Nachtkast Rolcontainer Kleine Kast

Merk

Songmics

Gewicht

15.22 kg

Afmetingen

Hoogte: 54 cm

Breedte: 52 cm

Diepte 52 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Nee

Met wielen

Ja

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Songmics Ladeblok Rol Nachtkast Rolcontainer Kleine Kast

Het Songmics Ladeblok Rol Nachtkast Rolcontainer Kleine Kast is de perfecte aanvulling op jouw slaapkamerinterieur. Met zijn stijlvolle en functionele ontwerp is dit ladeblok een must-have voor iedereen die op zoek is naar een handige opbergoplossing. De ladeblok is voorzien van vier soepel rollende wielen, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen naar de gewenste plek in de kamer. Dit ladeblok is niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en stevigheid garandeert. Met zijn neutrale kleur en eenvoudige ontwerp past het perfect bij elke kamerstijl. Of je nu een modern, klassiek of landelijk interieur hebt, dit ladeblok zal een mooie toevoeging zijn. Deze ladeblok biedt voldoende opbergruimte voor al jouw spullen. Met drie ruime lades kun je gemakkelijk je persoonlijke bezittingen, kleding, accessoires of andere items organiseren. Het bovenblad van de ladeblok kan ook gebruikt worden als een nachtkastje, waar je jouw boeken, telefoon of een lamp kunt plaatsen. Met dit Songmics Ladeblok Rol Nachtkast Rolcontainer Kleine Kast haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een prachtig decoratief element voor jouw slaapkamer.

Veelgestelde vragen over Songmics Ladeblok Rol Nachtkast Rolcontainer Kleine Kast

Songmics Ladeblok Rol Nachtkast Rolcontainer Kleine Kast kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 54 cm
  • Breedte 52 cm
  • Diepte 52 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 15.22 kg.

Songmics Ladeblok Rol Nachtkast Rolcontainer Kleine Kast komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Songmics Ladeblok Rol Nachtkast Rolcontainer Kleine Kast is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een Nee en heeft wielen: Ja.

Songmics Ladeblok Rol Nachtkast Rolcontainer Kleine Kast is op de markt gebracht door Songmics. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Songmics Ladeblok Rol Nachtkast Rolcontainer Kleine Kast bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten