1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad

Deze praktische standcontainer met 4 diepe lades van 60 cm is de perfecte oplossing om al je spullen georganiseerd te houden. Of het nu gaat om documenten, kantoorbenodigdheden of persoonlijke eigendommen, met de verschillende lades en compartimenten is er voldoende ruimte om alles netjes op te bergen. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo kun je hem gemakkelijk naast je bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een hoek- of vleugelbureau, zowel aan de hoofdzijde (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Met 2 normale lades en 1 lade voor hangmappen is er voldoende opbergruimte voor al je spullen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en een cilinderslot met 2 sleutels voor extra veiligheid. De standcontainer is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor zowel de romp als het topblad, zodat hij perfect past bij jouw kantoorinrichting. Daarnaast is hij solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Optioneel kun je een kunststof pennenbak toevoegen om je schrijfgerei georganiseerd te houden. De meubelen worden ongemonteerd geleverd,.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten