1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok met Wielen met 2 Lade Houten archiefkast Industriële Stijl

Ladeblok met Wielen met 2 Lade Houten archiefkast Industriële Stijl

5/5

Met Ladeblok met Wielen met 2 Lade Houten archiefkast Industriële Stijl zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok met Wielen met 2 Lade Houten archiefkast Industriële Stijl heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok met Wielen met 2 Lade Houten archiefkast Industriële Stijl

Merk

Kantoormeubel Specialist

Gewicht

21 kg

Afmetingen

Hoogte: 66 cm

Breedte: 45 cm

Diepte 41 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Deels open, deels dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Roldeur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok met Wielen met 2 Lade Houten archiefkast Industriële Stijl

Dit ladeblok met wielen en 2 lades is de perfecte toevoeging aan je kantoorruimte. Met zijn houten constructie en industriële stijl brengt het niet alleen functionaliteit, maar ook een vleugje moderne elegantie in jouw werkruimte. Of je nu documenten, kantoorbenodigdheden of persoonlijke spullen wilt opbergen, dit ladeblok biedt voldoende ruimte om alles georganiseerd te houden. Wat dit ladeblok echt onderscheidt, is zijn stabiliteit en betrouwbaarheid. Zelfs wanneer de lades vol zijn, wiebelt dit ladeblok niet. Je kunt dus vol vertrouwen werken zonder je zorgen te maken over ongewenste bewegingen. Met de handige wielen kun je het ladeblok ook eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie in je kantoor. Of het nu naast je bureau staat of onder een tafel geschoven wordt, dit ladeblok past zich moeiteloos aan aan jouw behoeften. Met zijn tijdloze ontwerp en duurzame materialen is dit ladeblok met wielen een investering die lang meegaat. Het is niet alleen functioneel, maar ook een esthetische toevoeging aan je kantoorinterieur. Dus waar wacht je nog op? Voeg dit ladeblok met wielen met 2 lades in industriële stijl toe aan je kantoor en geniet van een georganiseerde en stijlvolle werkruimte.

Veelgestelde vragen over Ladeblok met Wielen met 2 Lade Houten archiefkast Industriële Stijl

Ladeblok met Wielen met 2 Lade Houten archiefkast Industriële Stijl kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 66 cm
  • Breedte 45 cm
  • Diepte 41 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 21 kg.

Ladeblok met Wielen met 2 Lade Houten archiefkast Industriële Stijl komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok met Wielen met 2 Lade Houten archiefkast Industriële Stijl is een Ladeblok en heeft als deur type: Roldeur. Het is daarnaast een Deels open, deels dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok met Wielen met 2 Lade Houten archiefkast Industriële Stijl is op de markt gebracht door Kantoormeubel Specialist. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok met Wielen met 2 Lade Houten archiefkast Industriële Stijl bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten