1. kantoorartikelen
  2. MIRA Home Opbergkast Boekenkast met 4 metalen deuren Industrieel Spaanplaat - 70x33x100

MIRA Home Opbergkast Boekenkast met 4 metalen deuren Industrieel Spaanplaat - 70x33x100

5/5

Met MIRA Home Opbergkast Boekenkast met 4 metalen deuren Industrieel Spaanplaat - 70x33x100 zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met MIRA Home Opbergkast Boekenkast met 4 metalen deuren Industrieel Spaanplaat - 70x33x100 heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties MIRA Home Opbergkast Boekenkast met 4 metalen deuren Industrieel Spaanplaat - 70x33x100

Merk

MAZAZU

Gewicht

1.10 kg

Afmetingen

Hoogte: 100 cm

Breedte: 70 cm

Diepte 33 cm

Kleur

Zwart | Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Openslaande deuren

Type kast

Archiefkast

Omschrijving van MIRA Home Opbergkast Boekenkast met 4 metalen deuren Industrieel Spaanplaat - 70x33x100

De MIRA Home Opbergkast Boekenkast met 4 metalen deuren is het perfecte meubelstuk om jouw huis een industriële en trendy uitstraling te geven. Met zijn afmetingen van 70x33x100 biedt deze kast voldoende opbergruimte voor al jouw boeken, decoratieve items en andere persoonlijke bezittingen. Deze opbergkast is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. De 4 metalen deuren geven de kast een stoer en industrieel karakter, waardoor het een echte eyecatcher in jouw interieur wordt. Daarnaast zijn de deuren voorzien van handige handgrepen, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Bij MIRA HOME hechten we veel waarde aan zowel functionaliteit als stijl. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat deze opbergkast niet alleen praktisch is, maar ook een moderne en trendy uitstraling heeft. Je kunt deze boekenkast eenvoudig combineren met andere meubelstukken uit ons assortiment om zo een harmonieus geheel te creëren in jouw interieur. Kortom, met de MIRA Home Opbergkast Boekenkast met 4 metalen deuren haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een ware blikvanger die jouw interieur een industrieel tintje geeft.

Veelgestelde vragen over MIRA Home Opbergkast Boekenkast met 4 metalen deuren Industrieel Spaanplaat - 70x33x100

MIRA Home Opbergkast Boekenkast met 4 metalen deuren Industrieel Spaanplaat - 70x33x100 kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 100 cm
  • Breedte 70 cm
  • Diepte 33 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 1.10 kg.

MIRA Home Opbergkast Boekenkast met 4 metalen deuren Industrieel Spaanplaat - 70x33x100 komt standaard in het Zwart | Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

MIRA Home Opbergkast Boekenkast met 4 metalen deuren Industrieel Spaanplaat - 70x33x100 is een Archiefkast en heeft als deur type: Openslaande deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

MIRA Home Opbergkast Boekenkast met 4 metalen deuren Industrieel Spaanplaat - 70x33x100 is op de markt gebracht door MAZAZU. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt MIRA Home Opbergkast Boekenkast met 4 metalen deuren Industrieel Spaanplaat - 70x33x100 bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten