1. kantoorartikelen
  2. SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem Metalen handgreep

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem Metalen handgreep

5/5

Met SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem Metalen handgreep zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem Metalen handgreep heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem Metalen handgreep

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 51.20 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem Metalen handgreep

De SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem Metalen handgreep is een veelzijdige en handige opslagoplossing voor elke ruimte. Deze rolcontainer is voorzien van een lade en een ophangsysteem, waardoor u uw spullen eenvoudig kunt organiseren en opbergen. Met de metalen handgreep kunt u de rolcontainer gemakkelijk verplaatsen naar de gewenste locatie. Deze rolcontainer is niet alleen functioneel, maar ook veilig. Hij is afsluitbaar met een centrale vergrendeling, zodat u uw waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast is de rolcontainer uitgerust met een handige penlade, waarin u kleine items zoals pennen en paperclips kunt bewaren. De afmetingen van de rolcontainer zijn 42,8 x 80 x 51,2 cm, waardoor hij compact genoeg is om in kleine ruimtes te passen, maar toch voldoende opbergruimte biedt. De montage van deze rolcontainer is eenvoudig en snel, zodat u direct kunt genieten van de voordelen van deze praktische opslagoplossing. Of u nu een kantoor, een magazijn of een werkplaats heeft, de SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem Metalen handgreep is de perfecte keuze voor al uw opslagbehoeften.

Veelgestelde vragen over SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem Metalen handgreep

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem Metalen handgreep kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 51.20 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem Metalen handgreep komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem Metalen handgreep is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem Metalen handgreep is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem Metalen handgreep bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten